За підтримки проєкту Стрілківська громада на Львівщині закупила необхідне обладнання для гуртка спортивного туризму

епер діти та молодь мають можливість займатися туризмом на постійній основі. Минулого року вони вже взяли участь у 4 змаганнях з пішохідного туризму та відвідали 5 екскурсій.
За підтримки проєкту Стрілківська громада на Львівщині закупила необхідне обладнання для гуртка спортивного туризму

У співпраці з Львівським університетом фізичної культури ім. І. Боберського, на території села Мшанець був проведений туристичний зліт студентської та учнівської молоді. Завдяки залученню експерта проєкту "Діємо для здоров'я", була розроблена карта велосипедних маршрутів, а команда Uycle провела навчання з безпечної їзди на велосипеді

Проєкт "Діємо для здоров'я" став поштовхом для інших важливих заходів у громаді:

- Співробітники КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” провели навчання з надання домедичної допомоги.

- Топільницька школа стала майданчиком для проведення сучасних форм та інноваційних методик роботи на уроках фізичної культури та в позаурочний час.

- Громада долучилась до соціального проєкту “Активні парки”, який залучає всіх жителів різних вікових категорій до фізичних активностей.

- Було створено Стрілківський Молодіжний центр, де проводяться тематичні квести та веломандрівки громадою.

Як наслідок першої фази проєкту, що реалізовувалася з 2022 року, виїзди мобільних бригад КНП “ЦПМСД” Стрілківської сільської ради до віддалених сіл продовжуються на постійній основі.

Стрілківська громада показує, як завдяки спільним зусиллям можна досягати великих змін та покращувати здоров'я населення!

Інші новини