Використовуйте щоденні поради

Турбота — це придумати із мамою рецепт більш корисного тіста для смаколиків.

Ми добре знаємо, як складно відмовитися від смачненького. Але ми можемо зробити солодкі вироби із тіста більш корисними. І це буде першим кроком до здоровішого способу життя.
Використовуйте борошно грубого помелу для випікання хлібу на дріжджах. Воно має більший вміст білку та глютену, тому краще тримає структуру хліба, коли він підіймається.
Цільнозернове борошно із пшениці, жита чи вівса додають смаку, текстури та глютену до виробу, тому є більш здоровим вибором. Можна експериментувати із міксуванням різних видів борошна — наприклад, до звичайного цільнозернового додавати трішки мигдального чи вівсяного.
Головне — не боятися експериментувати, тоді ви точно створите ідеальний рецепт.
Харчуватися здорово